Uslovi isporuke


Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe Bex Express. Kurirska isporuka predviđena je za sve proizvode koje si se nalaze u manjim pakovanjima dok je direktna isporuka predivđena za program masažnih fotelja.

 

Rok isporuke

Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme POTVRDI, Vaša porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, stići će obaveštenje o uspešnoj kupovini. Sve porudžbine koje su napravljene pre podne, do 12h, biće obrađene istog dana, dok će porudžbine pristigle posle 12h biti obrađene narednog radnog dana. Od tog trenutka rok isporuke je 1-3 radna dana (dani vikenda se ne računaju).

U slučaju postajanja nejasnoća ili pitanja vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš operater.

 

Preuzimanje pošiljke

Kuriri (eksterna firma koja vrši dostavu robe) pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17h svakog radnog dana (vikendom ne vrše isporuku). Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti na našu adresu.

 

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na broj 032-123456, ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon, broj porudžbine) na adresu office@fitproduct.rs i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

 

Cena isporuke

Cena isporuke za sve porudžbine iznad 5000,00 rsd je besplatna. U slučaju zamene, troškove vraćanja robe snosi kupac. Cena isporuke ispod 5000,00 rsd porudžbine je uvek u visini od 300,00 rsd. Ukoliko ste pri kupovini odabrali za način plaćanja pouzeće, isporuku plaćate prilikom preuzimanja pošiljke zajedno sa robom direktno kuriru gotovinom.

 

Obaveštenje o ceni isporuke možete videti u korpi prilikom pregleda same korpe, a stići će Vam i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

S poštovanjem, 

Fitproduct d.o.o

 

Sve novosti saznajte prvi