SREBRNA VODA

SREBRO JE NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK

Još su stari Egipćani, Grci i Rimljani znali za isceliteljske moći srebra. Zato su oni, koji su to mogli sebi da priušte, jeli iz srebrnog posuđa srebrnim priborom i bili pošteđeni bolesti, zaraza i infekcija od kojih je običan narod umirao.

Za sada, naučnici ispituju moć koloidnog srebra u laboratorijama i postižu zapanjujuće rezultate

Sve do 1934. godine, kada je pronađen penicilin, srebro je, mada veoma skupo, bilo jedini lek protiv mnogih bolesti. Pri tom, nisu zabeleženi nikakvi negativni efekti po ljudsko zdravlje.

Zvanična potvrda o netoksičnosti srebra može se naći u Preporukama o kvalitetu vode za piće Svetske zdravstvene organizacije, gde je navedeno: "Nije potrebno propisivati gornje granice za prisustvo srebra u vodi, zato što srebro nije opasno po ljudsko zdravlje".

Nasuprot dokazanim opasnostima korišćenja modernih lekova, rizici u korišćenju Koloidne srebrne vode praktično ne postoje, a sporedni efekti su veoma retki.

Koloidna srebrna voda je prirodan, bezbedan, netoksičan antibiotik, uspešan u uništavanju više od 650 izazivača bolesti, uključujući viruse, bakterije i gljivice/plesni. Pre 1934. kada je otkriven penicilin, srebro je bilo jedini lek za mnoge bolesti, ali i veoma skup. 1938. godine Ministarstvo zdravlja SAD je priznalo koloidno srebro kao neškodljiv lek, koji se može izdavati bez recepta.


Moć Koloidne srebrne vode kao antibiotske supstance i efikasnog sredstva protiv svih infekcija je naučno dokazana.

Srebro nije teški metal. Ono je potpuno netoksično i nealergijsko. Kako je srebro u koloidnom obliku, svaki višak koji nije potreban organizmu se lako eliminiše i ne akumulira se u tkivima. Ne postoji mogućnost predoziranja i ne postoji interakcija koloidnog srebra sa drugim lekovima.

Svi do sada poznati lekovi uopšte ne deluju na viruse, dok su laboratorijska ispitivanja jasno pokazala smrtonosno dejstvo Koloidne srebrne vode na najveći broj poznatih bakterija, virusa i gljivica.

Koloid je najbolji način primene srebra u medicini, upravo zato što su ćelije i telesne tečnosti svih živih bića zapravo u koloidnom stanju. Zbog toga organizam mnogo lakše prihvata lek koji je već u koloidnom stanju. Klasični lekovi su, međutim, uglavnom u stanju kristala i zbog toga organizam mora prvo da ih pretvori u koloid da bi ih iskoristio, a to je proces koji se odvija u organima za varenje. Zbog toga većina veštačkih antibiotika usput ubija i korisne bakterije crevne flore. Koloidno srebro se, međutim, apsorbuje u krv veoma brzo i pre dolaska u želudac, tako da ne izaziva ove neprijatne sporedne efekte.

Sužavanje pretrage na

Imuno silver 500

Imuno silver 500

Imuno silver 500

Imuno silver srebrna voda je dijetetski suplement, potpuno prirodan, moćan antibiotik, efikasan u un..

990.00rsd Cena bez PDV: 825.00rsd

Imuno silver 200

Imuno silver 200

Imuno silver 200

Imuno silver srebrna voda je dijetetski suplement, potpuno prirodan, moćan antibiotik, efikasan u un..

690.00rsd Cena bez PDV: 575.00rsd

Sprej sa raspršivačem

Sprej sa raspršivačem

Sprej sa raspršivačem

Koloidna srebrna voda koja se nalazi u Silver sprej preparatu, jedno je od čuda moderne medicine. Zb..

790.00rsd Cena bez PDV: 658.33rsd

Srebrna krema za rane i ...

Srebrna krema za rane i ...

Srebrna krema za rane i opekotine

Srebrna hidrantna krema širokog spektra delovanja. Efikasno rešava probleme akni i bubuljica, gljivi..

1,590.00rsd Cena bez PDV: 1,325.00rsd

Prikazuje 1 do 4 od 4 (1 stranice)

Sve novosti saznajte prvi