Raspoloživost: Na zalihama

Q10 noćna srebrna krema

  • 1,890.00rsd
  • Cena bez PDV: 1,575.00rsd
  • Brendovi Silverline
  • Šifra proizvoda: Q10 noćna srebrna krema

Oznake: Krema

Krema bogate teksture za negu osetljive kože i smanjenje finih linija i bora dok spavate. Sa koenzimom Q10 u kobinaciji sa srebrnim jonima daje energiju ćelijama, služi da pojača procese obnove kože tokom noći.

Sada sa 100% više koenzima q10 nego ikada pre, deo visoko kvalitetnog sistema u borbi protiv bora.

Koža je najveći organ na našem telu, a Q10 i kreatin su prirodni sastojci kože. Godinama, njihov nivo opada, čime koža gubi sposobnost da se regeneriše. Vremenom, postaje sve podložnija borama i drugim znacima starenja.

4 načina na koji Q10 pomaže koži

1. Povećava energiju ćelija kože. Koža kod ljudi koji imaju manje 30 godina ima dovoljno koenzima Q10 i samim tim dovoljno energije koja je potrebna da se poprave sva oštećenja na koži i da se osigura da ćelije kože ostanu zdrave. 2. Štiti kožu od preranog starenja usled izloženosti suncu. Izlaganje suncu je najbrži put da vaša koža prevremeno ostari. To možete i sami proveriti – uporedite kožu na telu koja je pokrivena kupaćim kostimom sa onim delom kože koju izlažete suncu. 3. Obnavlja kožu stimulišući aktivnost njenih ćelija. Aktivne ćelije se lako oslobađaju toksina i tako bolje iskorišćavaju upotrebu nutrena. Kada vam koža stari svi ovi procesi se usporavaju i počinje stvaranje bora. 4. Stimuliše stvaranje kolagena koji organizam godinama sve manje proizvodi i takođe void ka stvaranju bora .

Uz redovnu upotrebu, ova formulacija povećava nivo koži svojstvenog koenzima Q10 i kreatina, efikasno se bori protiv bora iznutra, ublažava bore i pomaže u borbi protiv novih. Zahvaljujući UVA zaštiti i zaštitnom faktoru SPF 15, štiti od nastanka bora izazvanih izlaganjem suncu. Negujuća formulacija obezbeđuje koži intenzivnu hidrataciju i pruža prijatan osećaj meke kože.


Rezultati:

  • Bore su vidljivo umanjene Efikasno usporava pojavu sitnih linija i bora Za kožu koja izgleda sveže i mlađe.
  • Prirodno žućkasta boja dnevne SILVERLAB kreme prouzrokovana je visokim sadržajem koenzima Q10 – osnovnog sastojka u borbi protiv prevremenog starenja kože.

Potpuno bezbedan preparat

Rizici i kontraidikacije u korišćenju Srebrne kreme nisu poznate

Podaci o proizvodu
Pakovanje 50 ml
Namena Za negu lica

Napišite recenziju

Beleške: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

Sve novosti saznajte prvi