Raspoloživost: Na zalihama

Sprej sa raspršivačem

  • 790.00rsd
  • Cena bez PDV: 658.33rsd
  • Brendovi Silverline
  • Šifra proizvoda: Sprej sa raspršivačem

Oznake: Sprej

Koloidna srebrna voda koja se nalazi u Silver sprej preparatu, jedno je od čuda moderne medicine. Zbog svog dejstva na 650 različitih vrsta mikroorganizama spada u najmoćniji poznati antibiotik.

Silver sprej je jedinstven prirodni preparat na bazi aktivnog koloidnog srebra koji se koristi u prevenciji i lečenju kod svih oboljenja i oštećenja nastale na koži.

Silver sprej je i prirodni antioksidans zbog čega oslobađa kožu slobodnih radikala, čime se usporava njeno starenje i pojava bora.

Silver sprej efikasno eliminiše više od 650 vrsta klica, bakterija, virusa i gljivica. Srebro se vekovima koristi kao prirodni antibiotik i sterilizator, a savremena tehnologija učinila ga je dostupnim za primenu pri svakodnevnoj higijeni i otklanjanju problema na koži izazvanih bakterijama, virusima i glivicama. Jedan od načina njegove upotrebe je u obliku spreja koji se raspršava po telu.

Savremena tehnologija omogućila je izradu koloidne srebrne vode visoke čistoće (99,999 % Ag) koja povećava površinu i delovanje srebra do 6000 puta. Srebrna voda sa koloidnom obliku lakše prodire u pore kože, čisti je i sprečava razvoj bolesti kože.Delovanje Silver spreja ne donosi nuspojave ni u kojem segmentu ljudskog tela i življenja. Ta činjenica daje vam mogućnost neograničenog korištenja. Naime, koloidno srebro od kojeg se sastoji Silver sprej preparat, iz tela se izlučuje već nakon 2-3 dana, zahvaljujući činjenici što u njemu nema opasnog taloga, odnosno tzv. srebrnih soli..

Efikasno rešava probleme akni i bubuljica, gljivica, alergije, različitih infekcija kože i osipa, površinskih rana i ogrebotina, uklanja ožiljke, bradavice, kurije oko, neutrališe neugodan mirisa tela, iritaciju posle depilacije i brijanja kao i nadraženost kože posle upotrebe šminke.

Silver sprej efikasno uklanja neprijatne mirise i stopalima vraća svežinu i prijatan osećaj. Sprečava širenje bakterija i gljivica i obezbeđuje zaštitu 24 časa. Redovna upotreba sprečava razmnožavanje bakterija, razvoj gljivica i povratak neprijatnih mirisa, održava svežinu stopala i vaše obuće. Koloidno srebro se uspešno koristi kao pomoćno sredstvo pri procesu isceljivanja i prirodnoj regeneraciji oštećenog tkiva u intimnim delovima koja su nastala prilikom porođaja ili operacije.

Potpuno bezbedan suplement

Rizici u korišćenju Imuno silver koloidne srebrne vode i ne postoje. Ako se i jave sporedni efekti, oni su veoma retki. Mogu se pojaviti simptomi slični gripu, ali je to tzv. "Herkshajmerov efekat" koji se može izbeći ukoliko se pije veća količina destilovane vode. Taj efekat se javlja kao posledica eliminacije toksina iz organa za izlučivanje. Trudnice i deca starija od 6 godina mogu koristiti imuno silver preparat u dva puta manjoj dozi od preporučene.

Podaci o proizvodu
Pakovanje 200 ml
Namena Efikasno rešava probleme akni i bubuljica, gljivica, alergije, različitih infekcija kože i osipa...

Napišite recenziju

Beleške: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

Sve novosti saznajte prvi